när du letar efter en "speciell" person…

UTVECKLARE SOM VILL FÖRÄNDRA FINANSBRANSCHEN

Är du rätt person?

För Aros Kapital är IT en stor konkurrensfördel. IT-systemen är helt centrala för att vi ska kunna leverera klockrena produkter och tjänster till våra kunder inom fakturaköp, inkasso, företagslån och leasing.

Aros Kapital är allt annat än en bank…

Vi på IT är ett litet, tight och effektivt team som ansvarar för allt från serverhårdvara till webbutveckling. Vi styr själva hur vi arbetar och vi planerar, kravsamlar och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera riktigt mycket nytta på kort tid.

Som utvecklare ansvarar vi självklart för allt som har med våra system att göra, men vi är också väldigt inblandade i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att vi på Aros jobbar smartare och mer automatiserat än våra konkurrenter.

För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Parprogrammering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vi har en slimmad deployprocess så att vi kan lägga tid på roligare saker, som att koda

På Aros värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobba hos oss och kommer du vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.

Det går bra för Aros och vi har mycket att göra, därför behöver vi din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!

// Utvecklingsteamet på Aros

Placeringsort: Örebro eller Göteborg

Tekniker:

  • .NET, C#
  • ASP.NET MVC / WebAPI
  • TypeScript
  • Entity Framework
  • SQL Server

Intresserad av att jobba hos oss? Kontakta oss på it@aroskapital.se

Letar ni efter en transaktionsrådgivare som kan bistå vid en företagsförsäljning?